Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!!
Το ΠΑΣΟΚ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ψηφισουν, για να εκλέξουν τον πρόεδρο .
Επειδή υπάρχει ένα θέμα με την νοημοσύνη των περισσοτέρων,που παραμένουν πιστοί οπαδοί και φίλοι 
του κινήματος ,το εθνικό συμβούλιο , αποφάσισε να είναι ένας ο υποψήφιος,ο ποιό εκλεκτός.                                           Έτσι δεν θα μπούν σε διαδικασία να σκεφτουν και να βρεθούν σε  δύσκολη θέση.
Με μόνο δύο ευρώ (ποιό φτηνά από ένα κούρεμα ),θα επιλέξεις ΕΣΥ τον ποιό ικανό για πρόεδρο,μεταξύ ενός υποψηφίου.Μια ομολογουμένως, πολύ δύσκολη  αποφαση.
                                                                     Αυτό πού με στεναχωρεί όμως ιδιαίτερα, είναι η απρέπεια στο πρόσωπο του Χρήστου Παπουτσή. Ο οποίος παρετήθηκε από μία τόσο επιτυχημένη θητεία ,στην προστασία του πολίτη,πριν προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του,για να είναι υποψήφιος.Έτσι έμεινε πολύς κόσμος άκλαφτος και άδαρτος.Αυτό το δύσκολο έργο θα προσπαθήσει να φέρει σε πέρας ένα άλλο λαμπρό σοσιαλιστικό τέκνο,έμπειρο μεν,αλλά λίγο αδιάβαστο.
ΥΓ Με μεγάλο ρίσκο, είναι αλήθεια, θα τολμήσω να προβλέψω ,ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  θα είναι ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.Του το χρωστάει η μεγάλη παράταξη γιά το τεράστιο έργο του , ένα μέρος από το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ...http://www.koutipandoras.gr/?p=17080

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου